zondag 9 oktober 2011

Muts en herfstkrans

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve en leuke complimentjes tot nu toe. Ik vind het echt onwijs leuk dat jullie mijn blog willen "volgen". Ik hoop dat het net zoveel plezier en inspiratie geeft als menig blog mij doet genieten!

Maar goed back to serieus haakwerk hahahahahaha!
Een natte druilerige en troosteloze zondag is het. Niets meer niets minder. Heb nog overwogen om met regenpak aan een stuk met Tika te gaan banjeren, maar toch maar besloten het meer in de buurt te zoeken.

Dit weekend eens niet werken .... en dus prima weer om te haken, haken en nog meer te haken!  Gisteren nog wel tussen de buien door en met buien op mijn hoofd naar de Albert Cuijp Markt gefietst. Nog wat kransen inslaan en natuurlijk op jacht naar wolletjes en katoentjes!
En vandaag, zondag, me beperkt tot minimaal huishoudelijke klusjes en er vrolijk op losgehaakt.

Het resultaat is deze keer een muts voor mijn collega en een 2e (en tevens laatste) herfstkrans!

de bladeren van http://www.crochetmemories.com/archive/free-leaf-coaster.html
de kleine paddestoelen van Grietjekarwietje http://grietjekarwietje.blogspot.com/2011/08/haakpatroon-klein-paddestoeltje.html
en de eikeltjes zijn zelf bedacht.


Patroon komt van http://www.get-hooked.net/free-patterns/peek-a-boo-flower-hat/

2 opmerkingen:

  1. LEUK!! Ook ik ben lekker aan het haken, heb nu ook een muts op de naald en nog steeds bezig met mijn vest. En ook nog een swap dingetje voor de USA, dus lekker bezig. Wat beter te doen dan met dit nare regenweer.

    Groetjes van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij bent lekker aan het haken geweest! En je kransen zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen