donderdag 29 december 2011

Uchchche Uchche - Hatsjie

Tja en daar lig je dan opeens in je bedje. Uitzieken heet dat .... grrrrrrr.

Niks voor Moos dus. Maar het is wel goed geweest om even pas op de plaats te maken.
Ik kan nog niet zeggen dat ik me topfit voel, het snot en het hoesten doen nog gezellig mee en zullen me nog wel eventjes vergezellen.
Maar de spieren doen geen pijn meer en de innerlijke temperatuursregeling lijkt ook weer zijn balans te hebben gevonden. Veel geslapen de laatste dagen, op de meest vreemde tijden.

Uit verveling mijn papieren tasje van de Kreadoe maar gepakt en eindelijk me aan het stokhaken gewaagd. In het begin een beetje geworsteld met het vasthouden ...... was net eten met "stokjes" maar dan anders hahahaha


Maar ik vind het resultaat super. Komt ook door de kleurstelling van de wol. Die is in mijn ogen toch wel heel mooi (bruin, zwart, bordeaux, beige). Ik twijfel nog of het een sjaal of col gaat worden. Vooralsnog "stokken" we nog eventjes door.

Grappig dat als je ziek bent ook je beestjes dit lijken aan te voelen. Aan gezeldschap niet te kort de afgelopen dagen (en dan te weten dat de hond zich nooit in de slaapkamer begeeft!)       Nou dit was mijn laatste post voor dit jaar.
Ik ga mij in de loop van vandaag beter melden voor de 2 nachtdiensten die vanaf morgen, vrijdag, op het rooster staan. En nee .... ik draai niet alleen nachtdiensten hahahaha. Gemiddeld tussen de 3 en 5 per maand.

Wordt wel de 1e keer dat ik nachtdienst draai met Oud & Nieuw.
Het aantal vuurwerkslachtoffers valt over het algemeen mee .... is meestal meer de drank die meer kapot maakt dan men lief is ;-)
Hopen maar dat de "gezellige dronk" de overhand heeft over de "kwade dronk" ....
We zullen het gaan zien!

Vanaf 1 januari lekker een weekje vakantie en genieten van manlief en zijn zoon die dan bij ons is.

Ik wens iedereen een gezellige en veilige jaarwisseling!!!!

Uchchche Uchche - Hatsjie - gezondheid Moos hihihihihihihihi

LIEFS MOOS

19 opmerkingen:

 1. Beterschap...maar het heerst wel hoor. Hier ook weer hoesten en proesten maar "we zullen doorgaan" met de post bezorgen. Ach, zolang het droog blijft.....

  Leuk lijkt me dat stokhaken, wie weet probeer ik het wel eens in 2012.

  Jij ook heel goede (en rustige) jaarwisseling, geen enge dingen en alleen *gezellige dronken mensen* tijdens je nachtdienst haha.

  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad heel mooi uit (en moeilijk!!!) Dit heb je toch niet liggend in bed gedaan? Petje af hoor!! Ik hoop ook voor jou dat de jaarwisseling rustig verloopt. Ik blijf lekker binnen en heel misschien even in de achtertuin met de kleintjes om 0.00 uur om vuurwerk te kijken. Op naar 2012!! Waar blijft zo'n jaar?
  Werk ze!! en fijne dagen met je mannen daarna!
  Lfs Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er indrukwekkend uit dat stokhaken, wat een mooie kleuren !!
  Dat hoesten, wij worden er hier ook gek van.
  Ik hoop voor jou op een rustige dienst met oud & nieuw.
  Hihi ik zie ineens iets geks: ik zie mijn laatste blog hier rechts staan en daar heet ik "aanse older"
  ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij ligt dat aan de "Z" hahaha .... ik had in mijn stukje "Zoooo mijn laatste blog" en dat werd "ooooo mijn laatste blog" .... heb ik maar veranderd en er een paar spaties voor gezet. De "Z" heeft kuren hahahahahahaha

  En kwam er vervolgens achter met het plaatsen van deze reactie dat hij hem helemaal niet wil plaatsen ..... vreemd hihihihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap Moos en sterkte met je nachtdiensten.
  Er zal met de collega's toch nog wel een beetje een "Oudejaarsavond" gevierd worden met een oliebol.Een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar en ik hoop dat er vééél fantasietjes bij jou op je Blog komen te staan, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtig garen, ik wens je veel beterschap en hopelijk ben je uitgeziekt tegen 2012. Geniet binnenkort van je vakantie en als je de zon opzoekt breng ze dan aub mee want ik haat de winterse dagen, veel te nat en te koud naar mijn mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel beterschap verder, succes op het werk, een goed uiteinde en een fijne vakantie!

  Je sjaal (of col, wat het mag worden) wordt erg mooi, is inderdaad een heel mooi garen. Is ook leuk om te doen hè, weer eens wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beterschap! En dan al werkend het nieuwe jaar in! Amsterdam staat ook nog op ons things to do lijstje voor deze vakantie. Daar moeten we niet zijn voor bossche bollen, maar voor de chocolade van Puccini Bomboni. Het draait bij ons veelal om eten valt me nu op. Natuurlijk gaan we ook nog iets ander doen, hoor. Mooie kleuren die je gebruikt voor de sjaal. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allereerst wil ik je bedanken voor je lieve reactie op mijn blog. Leuk dat je reageert, Monique, want daardoor ontdek ik weer jouw blogje en via jouw favorieten ook weer namen die ik niet ken. Dank! Dat wordt een mooie shawl; wat een leuk effect, maar gebruik je een haaknaald? Wel een hele dikke...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tsjonge wat ontzettend mooi, ik ken het stokhaken niet maar dit nodigt uit om het ook eens te gaan ontdekken!
  Ziek maar goed uit, al is het niets voor je! Ik was alweer buiten geweest en de keelpijn is weer terug:( Zoonlief is ook nog behoorlijk ziek. Bah bah. Heel veel beterschapsgroetjes van mij.
  Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk,hè stokhaken heb het ook al een paar keer gedaan,je wol is inderdaad prachtig.Voor jou ook de beste wensen voor 2012 en hopelijk verloopt je oudejaars-nachtdienst een beetje rustig,groetjes Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dank voor de lieve reacties allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben er ook aan begonnen, maar vind het toch een heel gedoe.... Je hebt t er goed vanaf gebracht !
  Happy New Year alvast en dat dat voor iedereen mag gelden (ook uiteindelijk voor diegene die jij onder handen gaat krijgen tijdens je nachtdienst....)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gelukkig en hopelijk ook inmiddels gezond nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. jij ook een gelukkig gezond en creatief 2012 toegewenst!

  Groetjes Franca.
  www.craftingcrochet.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. jemig wat een lieverd ook zeg ♥♥♥ ook tika course.... en wat gaaaaaaf zeg dat stokhaken van je ♥

  kussiesssss

  BeantwoordenVerwijderen