woensdag 11 januari 2012

Dank jullie!

Ik wil jullie allemaal bedanken. Het liefst zou ik iedereen persoonlijk een knuffel willen geven (misschien wat te emotioneel van mij, maar het is ook net alsof ik in een achtbaan van emoties zit)

Ik vind alle lieve, bemoedigende en ook troostende reacties inzake mijn Theemuts zo ontzettend fijn dat ik niet goed kan omschrijven hoe goed ze mij doen, hoeveel troost en kracht ik hier uit put.

Dank jullie wel ..... en weet hoe zeer ze gewaardeerd worden, allemaal, stuk voor stuk!Leon, mijn wederhelft, is eind van dinsdagmiddag bij Tammy geweest.
Hij wilde niet wachten op een telefoontje hoe het met haar ging, hij wilde haar ook zien (stoere man met een heel klein hartje ....... zo lief vind ik dat). Theemuts is een nog steeds een hoopje ellende, niet beter niet slechter. Gelukkig een assistente die veel met haar kroelt en zeer begaan met haar is.
Dat maakt het voor mijn gevoel iets minder erg dat ze nu niet hier thuis is.

Donderdag 16.30 uur krijgt ze een echo van haar buik. De verwachting is dan een diagnose te kunnen stellen die alles bepalend zal zijn, doorgaan of toch het einde.

15 opmerkingen:

 1. Ach jee Monique en Leon, dat is zwaar zo, dat afwachten. Hopelijk komt het allemaal weer goed met haar. Heel veel sterkte daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach,Moos wat spannend voor jullie, ik zal duimen voor Theemuts dat de uitslag gunstig is sterkte,hoor!!Liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pff wat spannend....één troost ze zorgen daar ook heel goed voor je theemutsje..nu hopen op een uitslag die te behnadelen is.Duim vvoor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och heden Moos, nog zolang wachten totdat je echt iets weet... Om gek van te worden!
  Ik zal aan je denken hoor...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte. Dieren, ze zijn zo dierbaar(vandaar het woord!)ik weet het uit eigen ervaring. Ik hoop dan ook van harte een goede afloop.
  groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. veel sterkte en een knuffel voor Theemuts!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. poezen zijn soms net als kinderen, zeker als je ze al zo lang hebt.
  heel veel sterkte en kracht toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog één nachtje slapen Moos en je weet de uitslag.Wat heeft Theemuts toch een lekker koppie echt een snoezepoes, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ánimo,yo tengo una gata con 17 años,así que puede que cualquier día se me vaya,así que te entiendo,un besazo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dit had ik even gemist. Dat is altijd zo zielig als er een dier ziek is. Wat een lieve kat (ze lijkt op mijn vorige kat Felix). Heel veel sterkte en ik duim voor je dat het goed komt. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh wat rot om dit te lezen joh, wil je heel veel sterkte wensen en hoop van harte dat het allemaal meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik hoop maar zo dat de uitslag goed is, ik zal voor jullie duimen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi, kwam op je blog terecht en lees het over je kat. Het blijft moeilijk als je dier niet bij je kan zijn. Ik duim voor je dat het goed met de kat gaat!
  Wat ik ook las is dat je twee tamme ratjes hebt! Erg leuk, er is een negatief vooroordeel over die lieve diertjes,maar niet bij mij! Heb je ook een fotootje van ze ergens op je blog??? Ben erg benieuwd!! :-)
  Groetjes Lotte en sterkte, hoop dat het goed afloopt...

  BeantwoordenVerwijderen