vrijdag 10 februari 2012

Oei ik groei

16 weekjes oud nu ..... en niet bepaald "klein" te noemen


Cara (ook wel Kwibus) doet het goed, heeft haar draai gevonden en is een destructiebedrijf van heb ik jou daar. Tot nu toe gesneuveld zijn:

2 opladers mobiele telefoon
1 datakabel telefoon
2 vouwgordijnen (alle touwtjes doorgebeten)
3 keukenrollen (confetti)
1 rijstpapierenlamp (deze heeft nu extra lichtdoorlatende gleuven)
En diverse zaken die we niet meer kunnen vinden (eerdaags gaat de bank maar eens van zijn plekkie)

Kattenkwaad .... is naar haar vernoemd!!!! Maar aan de andere kant is het ook een dotje, heel knuffelachtig die als ze moe is in je kruipt en vol overgave kroelt, spint en slaapt :-)


Cara is de voorste, 12 weekjes oud op dat moment, samen met haar zusjes!
(ook hier niet echt  "klein" te noemen)
 
 
Kwibus is ooit wel klein geweest hoor hihihihihihi
 


En hier poseren .... ze weet dat ze mooi is :-)

4 handen op 1 buik met Tika de hond. Mooier hadden we ons het niet kunnen wensen.

Maar als ik eerlijk ben dan mis ik mijn Theemuts nog wel heel erg.
Dat merkte ik toen ik van de week een boekje met woorden van troost van haar dierenverzekering kreeg en ik dit weg heb moeten leggen. Dat lezen komt nog wel eens, dat kon ik niet (ik kwam niet verder dan de 1e pagina zonder het droog te houden) .... is nu nog te vroeg .....

Een heel fijn weekend allemaal!!!!
Ik mag dit weekend weer avonddienst draaien .... mij benieuwen met al die schaatspret of de gipsmeesters het drukker krijgen :-)

Liefs Moos

6 opmerkingen:

 1. Dat geloof ik best, dat je Theemuts nog heel erg mist.Is ook niets mis mee vind ik. Cara is niet ter vervanging, want zo'n maatje kun je niet vervangen, maar ze zal wel een stukje van de leegte opvullen, al wordt het ook weer letterlijk een stuk leger in huis als ze zo door gaat met slopen ;-) Goed weekend, succes op het werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk mis je je Theemuts nog en dat mag toch! Zoiets heeft gewoon tijd nodig en moet nog een plekje krijgen, komt vanzelf. Wij missen onze lieve poes al sinds begin september. Ze is zomaar weg gelopen. Ze zat niet lekker in haar vel de laatste dagen, maar verder merkten we niets aan haar. Ineens kwam ze niet meer terug tegen etenstijd en we missen haar nog steeds...
  Ik vind Cara of Kwibus echt een plaatje trouwens. Fijn dat ze zo goed kan opschieten met de rest van je kroost, dat scheelt een hoop haha.
  Fijn weekend,
  Liefs,Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het raar vinden als je Theemuts niet meer zou missen. Je mag gerust nog eens een traantje laten. En Kwibus zal je dan troosten. Zo vind ieder zijn plekje.
  Leuk dat hond en kat zo goed met elkaar omgaan. En nu Kwibus het slopen nog zien af te leren, succes daarmee hahaha.
  Fijn weekend en werk ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah.., kijk haar daar nu toch eens mooi zitten zijn, het is een echte knappe meid! En welkom in het slopersgilde hoor, Cara, dat hoort er toch zeker bij? Weet jij veel waar al die rare touwtjes voor zijn, jij denkt gewoon dat je baasjes die voor jou ophangen om mee te spelen...!
  De herinnering aan Theemuts zal best nog een poosje gevoelig zijn hoor. Als ik foto's zie van de hond (3 jaar terug), dan moet ik ook behoorlijk slikken hoor. Ik weet nog hoe ze rook en hoe ze voelde... Niks mis mee hoor, laat maar komen die gevoelens, denk ik altijd...

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij denken altijd maar dat wij katten hebben maar volgens mij zien katten ons mensen als personeel.
  Altijd weer leuk om te lezen wat Kwibus nou weer uitvreet.....
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen