zaterdag 10 maart 2012

Klavertje vier

Collega was helemaal happy met haar tunische loper en muurhanger.
En daar doen we het voor!

Ook druk aan de haak om een leuke voorraad voor Koninginnedag op te bouwen.
Vorig jaar vielen de haaksels ook goed in de smaak. Ik doe dit om mijn "hobbypotje" aan te vullen zodat we weer kunnen investeren in leuke katoentjes enzo.

En zo heb ik ook even tussen door deze sleutelhanger gefabriceerd.Die niet tussen de te verkopen voorraad beland.
Nee hij heeft een andere bestemming gekregen. Een andere collega heeft slecht nieuws te horen gekregen voor wat haar vader betreft. Mijn motto:

een klein gebaar

Een zachte blik,
Een blij gelaat.
Een vriendelijk woord,
Een goede daad.
Al lijkt het weinig wat je schenkt,
Je geeft soms veel meer dan je denkt

Hoe lief en warm de reacties hier op de diverse blogs soms zijn, zo koud en kil is soms het echte leven en is een klein gebaar van medeleven, een compliment, een arm om een schouder of wat dan ook een schaars goed aan het worden. En dat is eigenlijk best wel triest.

Nu ben ik absoluut geen wereldverbeteraar of wat dan ook, maar ik probeer wel oog te houden voor een ieder om me heen. En wie weet, al beweeg ik maar 1 iemand hetzelfde voor een ander te doen dan is de missie geslaagd!

Vanmiddag, na het ontwaken uit de nachtdienst, nog maar snel even een klavertje vier aan de sleutelhanger bevestigd. Geluk is wat zij en haar familie nu kunnen gebruiken.

Wat een "levenswijsheid" toch weer van Moos als ik dit zo teruglees pffffffff.
En dan te bedenken dat ik nog niet eens helemaal goed wakker ben .................. "verminderd toerekeningsvatbaar" zullen we maar zeggen hihihihihihi

Snel maar nog een kopje koffie, hond uitlaten, onder de douche springen en op naar nachtdienst nummer 2 ......... Maandagochtend zwaaien we weer af en dan zeg ik "YEAHHHHH WEEKEND" hahahahahaha

Een hele fijne zaterdagavond en zondag allemaal!!!!!

Liefs Moos

12 opmerkingen:

 1. Monique, jij bent alvast één van de mensen die ik ken met een gouden hart en daar ben ik blij om! Het is een heel lief gebaar van je om zo'n mooie en liefdevolle sleutelhanger te maken voor je collega. Ik ben er van overtuigd dat hij met open armen wordt ontvangen en dat de liefde die het uitstraalt zijn weerklank zal hebben.
  Werkse!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Moosje wat lief van je om je collega op deze manier te laten weten dat je met haar mee leeft. Een klein gebaar, een paar lieve woorden zeggen vaak veel meer dan dure cadeau's. Heel mooi en heel lief, rustige nachtdienst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. harstikke tof juist dit soort gebaren,doet een mens juist goed ,wie goed doet goed ontmoet,oo jee ik begin ook al hihi,erg lief hoor gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend lief! Gelukkig maar dat er nog mensen zijn zoals jij. Die maken de wereld een stuk aangenamer.
  En wat een goed idee om gehaakte spulletjes te verkopen op Koninginnedag. Hopelijk hoeven ze dan niet ook voor een minihabbekrats weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi en lief gebaar. Het kan zo simpel zijn om iemand te laten weten dat je meeleeft. Werk ze en fijn "weekend" alvast hihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O,Moos wat ben je toch een lieverd maar dat moet ook wel als je in de verpleging werkt en ik weet zeker dat je collega dit heel erg zal waarderen, rustige nacht en o, ik ben toch zo blij dat ik geen nachten meer hoef te werken ;-)lieve groet Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik snap je helemaal hoor Moos, ga je ajb niet verontschuldigen. Mensen als jij hebben we méér nodig lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Werk ze Moos en zonder de klavertjes lukt het jou ook wel.
  Leuke fleurige sleutelhanger en hier schijnt de zon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super lief! Ik zou het in ieder geval heel erg waarderen. En buiten dat ook echt een leuke hanger. Werkse vannacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel lief! heel mooi! en lekker fleurig!

  BeantwoordenVerwijderen