woensdag 9 januari 2013

Moos heeft zitten vogelen ......


Ik ben (nog) niet zo handig met naald en draad.
Ik kan ook zo genieten van wat ik bij sommige voorbij zie komen als ze weer met hun naaimasjien aan de slag zijn geweest.
Nog zo iets waar ik absoluut geen kaas van heb gegeten. 

Wie weet ....
komt er ooit nog een naaimasjien in huis ....
en kan ik dat ook ....
wie weet :-)

En dus heb ik,
gewoon met de hand - met naald en draad,
zitten vogelen op deze vogeltjes ....
Je moet toch wat als je verder een beetje inspiratieloos bent hihihihi


Geen hoog standje maar ach ..... voor een eerste keer vogelen ..... ;-)

Ik zit duidelijk in de fase van "wat ga ik nu weer haken" 
Niet echt vooruit te branden .... er zit weinig "pit" in op dit moment.
Word gek van Pinterest hahahahahahaha 
zo veel leuke ideeën dat ik gewoon niet weet wat ik zal gaan doen ....

Tja en omdat helemaal stilzitten ook zo moeilijk is ...
doene we nog maar effies een huisje en een klavertjes 4 sleutelhanger 





En nu eens uitvogelen wat ik verder ga doen  ;-)
Ben bang dat dat vandaag ook niet veel gaat worden .......................

Fijne woensdag allemaal

Liefs Moos

40 opmerkingen:

  1. Ik vind de vogeltjes hartstikke leuk hoor !!!
    Echte vrolijke Moos vogels ;-) Doe het je niet na haha
    Herkenbaar, je hebt last van overkill hihi, teveel leuks om naar te kijken en dan niet kunnen kiezen, nergens echt zin in hebben...
    Komt vast wel weer goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi,hi jij inspiratieloos daar geloof ik niets van. Je hebt gewoon een broeddagje, das zo'n dag waar er weinig uit je handen komt maar de raderen volop draaien en dan hopla plotseling weet je het weer ;-))) succes met broeden en je vogeltjes zijn leuk, echt waar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het zijn hele mooie vogels geworden hoor !!
    en inspiratieloos was ik ook een tijdje (stemmetje wat moet je ermee ?) inmiddels ben ik nog steeds bezig met mn kussenhoesje via het borduurpatroon en tussendoor maak ik kleine dingetjes voor een give away.
    pinterest ja leuk hey, tegenwoordig kopieer ik foto's voor als ik inspiratieloos ben haha dan kijk ik in mijn mapje welke uitdaging ik zal aangaan ..
    denk aan de lente..
    ga een parasol ofzo haken hahahaha
    succes
    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weet je wat lekker is op zo,n dag, alles uitzoeken, op kleur legen, inventariseren wat je nog hebt en onderwijl denken dit kan ik hiervan maken dat kan daar weer van, bijna net zo leuk als pinterest, heerlijk ik heb dat gisterochtend gedaan, kwam ik nog kransen tegen, geweldig het resultaat staat op mijn blog, ik kan het je aanraden, maar je hebt eerst nog een lange woensdagmiddag voor de boeg, met kinders, veel plezier nog vandaag
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. .................jij tovert van alles te voorschijn......ik vind die vogels enorm leuk en ze hebben eigenwijze koppie's./.......laat cara ze maar niet zien ☺
    en of course je haaksels zijn altijd top - het einde........
    als jij WEL inspiratie hebt dan was dit blog natuurlijk weer veels te kort geweest en konden we een half uur naar onder scrollen hihihi......en je hebt gelijk ik kom GRAAG op pinterest om dan vervolgens echt niet meer weten wat te dien door zoveel inspiratie

    mega knuffies xxxxx jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Enig idee wat vogelen in België betekent?!? hahahaha ik keek even op van jou blogtiteltje. Maar je hebt absoluut heel fijne vogeltjes gemaakt, en wie weet, ja wie weet, komt dat stikmasjien er toch nog, want alles wat jij maakt is heel fijn en dan lukt dat waarschijnlijk ook. Ik blijf fan van jou huisjes en klavertjes vier, ik gelukkige eigenaar van elk zo eentje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het even gegoogled .... *BLOOS* :-)

      Verwijderen
    2. amai amai, nu dacht ik toch ook 'wat gaat die daar allemaal te vertellen hebben' bij het lezen van jouw titel :-) Maar je hebt dat alvast prima gedaan, die eerste keer vogelen!! hihi

      Verwijderen
  7. Wat een grappige vogeltjes meissie. Waar een inspiratieloze dag al niet goed voor is. Je hebt er zo nog een verslaving bij hihihihihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. eeeuhm, Moos, Zoek eens op wat vogelen in het Vlaams betekent....
    Prachtige gemaakt overigens!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zijn leuk hoor !!! en Moos inspiratie-loos... duurt vast niet lang. Vogelen.... ik heb het even opgezocht hihi, dat is niét wat jij hier bedoelt !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind je vogeltjes heel goed gelukt. Ik probeer ook wel eens met naald en draad wat te doen, maar dat ziet er niet zo mooi uit als bij jou. Je huisjes en klavertjes waren altijd al toppie. Je inspiratie komt wel weer terug. Ik weet het zeker!!!!!!! Lieve groet, Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat kun je zo hebben, dat er niet veel uit je handen komt, hebben we allemaal wel eens last van, weinig aan te doen. Hopelijk gaat het snel weer beteren en is de producte niet bij te houden ;-)
    Ach, eigenlijk heb je nu toch ook niet stil gezeten en wat leuks kunnen maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Toch komen er mooie dingen te voorschijn als je inspiratie loos bent. Dus wie weet wat er nog allemaal gaat volgen. Vogel nog maar lekker verder. Ik wil er nog iets aan toe voegen maar volgens mij moet ik eerst even gaan google wat Vogelen is in het Vlaams, voordat ik hier iets heel geks neer ga zetten. hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. O ik ben blij dat ik die zin er niet bij heb gezet. hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hangt er vanaf wat je met "vogel maar lekker verder" bedoelt hihihihihi

      Schitterend toch .... in al mijn onschuld ben ik aan het "vogelen" .... en zie wat ik me op de hals heb gehaald hahahahahahhahaha

      Verwijderen
  14. Je zit duidelijk tussen wat projectjes in...komt heus wel weer goed!
    Zelfs ik heb van die dagen dat ik het niet weet.
    Maarre...die vogeltjes van je zijn anders hartstikke goed gelukt hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jij niet handig met naald en draad..... Nou, daar geloof ik dus helemaal niks van :-) Als ik zie wat een leuke dingen je maakt met andere technieken dan naaien, dan zal dat naaien voor jou een peuleschilletje zijn.
    En wat die inspiratie betreft: laat gewoon maar ff los. Voor je het weet floept er ineens een idee omhoog en ben je weer helemaal in de mood, haha.
    Groetjes,
    Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je vogeltjes zijn wel leuk hoor Moos!En je huissie is ook weer een TOPPERTJE!!!Goh wat kan jij die mooi maken zeg!ben er gewoon jaloers op!;-)Ik word ook helemaal hyper van pinterest,pin me suf en het is gewoon TEveel moois,maar heb nog wat voor de boeg om te haken...de swap die Valerie heeft georganiseerd van Atelier Valerie(ja,ja...mijn eerste swap waar ik aan mee doe na de P.I.F!)Dan wil ik zoonlief nog een sprei in het zwart met eventueel wit en donkergrijs op zijn bed en dan het liefst met de afbeelding van Route 66 erop(pieker,pieker,hoe ik dat teken zwart/wit hier in ga haken/maken ergens halverwege...)EN ik heb nog zooooveel ideetjes wat ik wil gaan maken,een 2de Tilda,enz.enz.zucht..alleen waar haal ik de tijd vandaan?!?!?ha,ha

    grtzzzz

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Soms zie je teveel en dan kan je eigen hoofd niets meer bedenken, je wordt een beetje verstikt door het aanbod zeg maar ......je vogeltjes zijn schattig .....ik brei weer verder aan een omslagdoek.
    fijne dag ....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ze zijn mooi hoor! En dat voor een eerste keer!
    Als je weet wat vogelen in het Vlaams is ( ik heb het natuurlijk ook even opgezocht) lees je zo'n berichtje toch heel anders, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahaha, ik heb het ondertussen ook eens herlezen zo op zijn Vlaams :-) Héél grappig nu :-)

      Verwijderen
    2. Ik voel me nu echt unne domme Hollander hihihihihihi

      Verwijderen
    3. Nou... de Belgen gebruiken soms ook woorden dat ik dubbel lig hoor LOL

      Verwijderen
  19. Hartstikke leuk gevogeld hoor! Mooie stofjes...ook leuk voor katten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat gave.. leuke vogeltjes..en je sleutelhanger huis..top!!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk gevogelde vogeltjes toch. Ik kan je zo'n naaimasjien aanbevelen hoor. Je kunt er de leukste dingen mee doen. Even oefenen en je het al resultaat. Maar goed haken is ook leuk of anders breien. Succes met Pinxterest.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hahaha! Je blogje wordt wel extra leuk met die nieuwe betekenis van vogelen :)
    Maar de vogeltjes die je hebt gemaakt zijn hartstikke leuk! En waarom zou je ze ook niet met de hand kunnen maken? Doe ik ook vaak, omdat ik steeds ruzie heb met de naaimachine.
    Pinterest is een leuke verslaving en je doet toch wel weer leuke ideeën op. Je krijgt wel weer een nieuwe haakboost hoor.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Lieve vogeltjes heb je gemaakt! Jij bent ook altijd graag creatief bezig hé..

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik vind je vogeltjes heel schattig! Goed zeg en dat met stof;-)! En van die huisjes en klavertjes blijven leuk! Herkenbaar, pinterest blijft inspireren, op dit moment heb ik haast té veel lopende haakwerkjes;-) Fijne dag vandaag, liefs Talitha X

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een leuke vogels heb je gemaakt! En de Vlaamse betekenis van het woord vogelen maakt het allemaal heel grappig!
    Verder is je verhaal herkenbaar. Van het naaien (kan ik ook niet) tot het gebrek aan inspiratie. En Pinterest is heel leuk maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar goed, ik weet zeker dat het wel weer goed komt met de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Moos,
    Ik ben volger van je blog, daarom wil ik even laten weten dat ik zelf ook aan een blog ben begonnen genaamd, http://haakmaatje.blogspot.nl/
    Misschien vind je het leuk eens een kijkje te nemen!
    Groet, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Haha ik zag dit gericht staan bij 'you might also like' en ik lag toch wel in een deuk van het lachen! Ook een Belg he en Belgen zijn specialisten in rare betekenissen achter woorden zoeken haha.
    Je vogeltjes zijn wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen